divendres, 13 de febrer del 2009

20 comentaris:

  1. EI!! QUINA WEB MÉS BEN PARIDA, AQUESTA CURSA PROMET.

    ResponElimina
  2. venga nois ens veiem el 16 de maig per barruera

    ResponElimina
  3. VINDRE A DISFRUTAR DEL PALLARS AMB FAMILIA

    ResponElimina
  4. Hola. Tinc la sensació de que serà una pujada dura, amb un entorn magnífic, únic a Catalunya...
    Per altra banda, espero que es publiqui el llistat d'inscrits, és un bon reclam per a la cursa i una motivació pels participants.
    Endavant amb la iniciativa.

    ResponElimina
  5. Ep noi de Pallars res! Això és l'Alta Ribagorça.
    Ens veiem a la cursa!

    ResponElimina
  6. Bones!

    Esperem que no nevi més sinó ens faran pujar amb esquís! je,je
    La festa que hi haurà a la nit promet!
    ens veiem el 16

    ResponElimina
  7. eiii no us i canseu massa jeje.
    jo m'ho mirare sentat

    ResponElimina
  8. Hola. La pujada ja és demà...i veig que hi ha molt pocs comentaris....és una llàstima. Hi hauria d'haver més ambient...opinions, preguntes, el temps, la neu....de com està la cosa des del mateix poble de Barruera.
    Bé...espero que demà dissabte la cosa canvïi.
    Fins demà...

    ResponElimina
  9. una passada de cursa!!!!
    paissatge xulissim
    la meva primera cursa de cornoscalada!!!!
    mol bona organització

    ResponElimina
  10. Guapa cursa. Organització impecable. L'any que vé intentaré no treballar el diumenge i em quedaré a la festa, que de vae segur va estar força bé també.
    salut i endavant
    Miquel Arilla

    ResponElimina
  11. Felicitats a l´organització i a tots els que vam compartir aquest gran día!

    ResponElimina
  12. Atenció!Ojo kin festival de cursa...intento buscar defectes xo es k no n'hi ha!Ha estat un cap de setmana genial, amb 1crono de puta mare,1gent fera i ben parida, organització impecable, ambient fora de serie...i enfi k més dir!?Barruera SkyRace Forever jajaja!!!Les Roies del Cardet ens esperen a tots l'any que ve!!!Hi serem!!!

    Lluís Sanvicente...l'andorrà jajaja!!!

    ResponElimina
  13. Felicitats a l'organització. La primera vegada sempre costa...però ha anat molt bé. Endavant amb la iniciativa.

    ResponElimina
  14. Felicitats a tota la gent de la Vall per aquesta cursa, va anar de conya! Entre el sopar (boníssim), la festa, els regals, la Lliga i la xocolata no es pot demanar res més!! L'any que ve hi serem segur, fins llavors!

    ResponElimina
  15. Hola, tota la organització perfecta! Només un detall...les classificacions no són correctes, falten corredors i altres tenen els temps canviats. Ja ho eren el dia de la cursa al vespre i a la web segueixen apareixent els errors. Només ho dic perque ens fa gràcia veure i comparar els temps amb els companys! :) Com que teniu el vídeo complert de l'arribada he pensat que es pot corregir la llista no? Bé, com ho vegeu!

    ResponElimina
  16. Lluis Sanvicente diu...
    D'aqui 1 setmaneta serem a l'Era celebran el tros de cursa que haurem fet hores abans Amon, cap a les Roies de Cardet!!!Ens veiem gent!!!

    ResponElimina
  17. no es pot dir res més que GRÀCIES per organitzar una cursa tan ben parida. Com ha dit algú altre no puc trobar defectes, ha estat un cap de setmana de LUXE gracies al la Laura i a tota l'organització, la gent de la Vall tope amable, els corredors,... BRUTAL, apa fins l'any vinent!!!!!

    ResponElimina
  18. El meu fill te 14 anys, i ja ha fet diferents curses d'aquet tipus per tota Europa, quedant gairabe el primer junior en totes elles, pero...per que aqui no li deixeu competir?
    Com voleu que apropem aquet mon tan maravellos a la juventut? Que li dic? Que pot anar a una disco o fer botellon per que aqui no le volen?
    Si canvieu de parer, siusplau, dieume algo.
    Salutacions cordials.

    ResponElimina
  19. Hola Anònim,
    Cara Amón ha deixat córrer als joves de 14 anys les 2 edicions de la cursa. Aquest any, Cara Amón està dins de la Copa d'Espanya de Curses Verticals FEDME i és el reglament de la FEDME la que obliga als participants a tenir com a mínim 16 anys.
    Salutcions,
    Organització

    ResponElimina
  20. Molts ànims a totes les persones participants! Endavant!

    ResponElimina

CARA AMÓN

Es tracta d'una cursa oberta a tothom que convida tant als corredors d'alt nivell, com als que simplement volen disfrutar d'un paisatge magnífic tot fent esport.
Recorregut: Surt del càmping Boneta i s'enfila carrer major amunt on al cap del poble s'agafa un sender el qual va esquivant una pista. Aquest sender el deixarem als 450m aprox de desnivell on hi trobarem el primer avituallament. Tot just desprès de l'avituallament ja ens enfilem muntanya amunt i prat a través fins arribar a la carena que ja no deixarem fins arribar al cim. Del primer avituallament al segon és on hi ha el recorregut amb el desnivell més fort arribant a superar el 50% de pendent mitjana. Als 1000m aprox del desnivell trobarem el 2on habituallament,aquest punt serà també la meta per als participants júniors; a partir d'aquest punt el terreny es suavitza una mica sense deixar de pujar tot seguint la carena. Als 200m abans d'arribar al cim el terreny passa de ser prat alpí a ser rocós. Un cop al cim no us perdeu les fantàstiques vistes.

Pròximament us informarem de la data d'obertura d'inscripcions i com fer-les.


NOVETATS!!!

-Servei de guarderia gratuït per als fills i filles dels participants de "Cara Amón" , el sevei acollirà nens de 2 a 11 anys i es realitzarà a l'escola de Barruera. L'horari serà de 15:30h a 21h.

-L'endemà, el diumenge 19 de maig al matí es realitzarà una xocolatada popular i una cursa de muntanya infantil.